FERME CHÂTEAU COTY  

Welkom op de website van Ferme-Château Coty, een authentieke tabaksboerderij gelegen op de grens van de Tarn et Garonne en Lot et Garonne, de regio die ook wel het Toscane van Frankrijk wordt genoemd.
Dit prachtige domein ligt midden in een wijds landschap, waar in de velden het gelach van grote groepen meloenplukkers of het zachte gebrom van tractoren in de verte te horen is. Coty doet vandaag de dag dienst als zonnebloemboerderij en beschikt over 13 luxe kamers met badkamer. Het leent zich uitstekend voor een verblijf met familie, vrienden of andere groepen. Ondanks de vele luxe details, blijft Coty toch van de vorige eeuwen, maar wel stoer en consequent gedecoreerd.
Coty biedt een heerlijk natuurstenen zwembad, mooie plekjes in de zon of onder de bomen, een grote keuken om samen te koken, lange tafels voor avonden dineren, een bioscoop voor een film na zonsondergang en een biljartkamer voor een laatste potje biljart voor de nacht. En áls u het landgoed al af wil komen, is er in de omgeving genoeg te doen en vooral veel natuur, middeleeuwse dorpjes op heuveltoppen en lokale marktjes.