CATERING

Als u na uw lange reis niet direct de keuken in wilt voor het diner, is er de mogelijkheid om de kok van het plaatselijke restaurant te laten cateren. Deze kok bereidt heerlijke lokale Franse gerechten als magret de canard of een confit, een eenvoudige maar lekkere filet de boeuf en overheerlijke salades. Hij kookt graag op Coty en is bekend met de keuken en de tafelaankleding.

U kunt altijd bellen of binnenlopen om te informeren over de prijs en om één of meerdere avonden te reserveren (zie links). Catering door een Nederlands cateringbedrijf op locatie is voor een hele week ook mogelijk en kan bij boeking aangevraagd worden.

Indien de culinaire ambities verder reiken is de link naar onderstaande chef een uitstekende optie:

BON VIVANT

Catering for gites in Southwest France

French chef Fabrice Le Sourd can offer the best of traditional Perigord cuisine, cooked on site for you at your gite or chateau including everything from celebration dinners, to canapé selections for a drinks party.
For reservations and menus see our website at www.bon-vivant.org
or contact us on e-mail fabrice@bon-vivant.org or Tel. (0033) 531 61 60 91

 

LINNENGOED

Fris wit katoenen beddengoed ligt klaar voor uw hemelbedden. Op de badkamers liggen grote rulle katoenen badlakens en badhand-doeken klaar. Voor het zwembad is er per persoon een groot taupe kleurig badlaken. Voor koelere avonden zijn er warme omslag-doeken.

SCHOONMAAKHULP

Na uw verblijf zal op de zaterdag de schoonmaakploeg vanaf 10.00 uur aan de slag gaan. Indien u wenst dat ook tijdens uw verblijf schoongemaakt wordt, dan kan dit aangegeven worden bij uw boeking.